Scientia Publishing House – Sapientia Hungarian University of Transylvania

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
This product has been added to the shopping cart
View shopping cart
Fizika példatár
Title: Fizika példatár
Author: Filep Emőd
Publisher: Scientia Kiadó, Kolozsvár
ISBN: 978-973-1970-85-1 (973-1970-85-1)
Date of publication: 2014-12-15
Number of pages: 124
Series: Lecture Notes
Field of Science: Natural Sciences / Physics
Weight: 0,22 kg.

Price: 30,00 RON, 2.343,00 HUF
Add to cart

Jelen Fizika példatár annak a tapasztalatnak az alapján készült, amit a szerző a mechanika és hőtan tárgykörébe tartozó fejezetek oktatása során szerzett a Babes–Bolyai Tudományegyetem Fizika, matematika–fizika és fizika–kémia, valamint a marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem villamosmérnöki, automatizálás és távközlés szakán az elmúlt húsz évben, a szemináriumok, előadások, laborgyakorlatok és nem utolsósorban a vizsgák alkalmával.

A példatár olyan feladatokat tartalmaz, amelyek az elsajátítandó ismeretek alkalmazásai. Minden fejezet első része feladatokat és eredményeket tartalmaz, hogy a becsvágytól fűtött hallgató saját elképzelése szerint birkózzon meg a feladattal, és ellenőrizhesse elképzelése, megoldása helyességét. A második részben a feladat megoldását magyarázat kíséri, általában egy egyszerű rajz és a szükséges matematikai apparátus felhasználásával, amit az elsőéves hallgatónak ismerni és alkalmazni kell.

Sapientia.ro

Scientia Publishing House

SAPIENTIA HUNGARIAN UNIVERSITY OF TRANSYLVANIA

Scientia Publishing House

Established in the year 2001, the Cluj-Napoca-based Scientia Publishing House is the publisher of Sapientia Hungarian University of Transylvania. The Publisher’s scope of activity is in line with the mission as well as the educational and scientific development strategy.

ANPC
ANPC
Contact

Scientia Publishing House

Str. Matei Corvin nr. 4, 400112 Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientiakpi.scientia.ro
Website: www.scientiakiado.ro

btz webdesign