Visszaküldési útmutató - Scientia Kiadó – Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Termék kosárba helyezve
Kosár megtekintése
Visszaküldési útmutató

A vásárlónak jogában áll a Scientia Kiadó weboldaláról rendelt vagy a székhelyén személyesen megvásárolt könyvet a Kiadónak visszaküldeni és visszaigényelni a kiadvány árát.

 1. A vásárló visszaküldheti a megrendelt/megvásárolt könyvet a Kiadónak, és visszaigényelheti a könyv áraként átutalt/kifizetett összeget a vásárlást követő 30 napon belül. A visszaküldést a 130/2000-es Kormányrendelet értelmében nem szükséges megindokolni, és nem von maga után semmilyen büntetést vagy szankciót.

 2. A visszaküldött könyv árának visszaigénylése helyett a vásárló kérhet kiadványcserét a Kiadótól (más kiadványt rendelhet). Ebben az esetben csak a visszaküldés/kiszállítás költségeit, illetve az árkülönbözetet kell kifizetnie.

 3. A visszaküldési eljárás és ennek feltételei:

 a. A visszaküldésről a vásárló előzetesen, a vásárlást követő 10 napon belül e-mailben értesíti a Kiadót (scientiakpi.sapientia.ro). Az értesítésnek tartalmaznia kell a megrendelésre és kifizetésre vonatkozó pontos adatokat: dátum, a megrendelés száma, a kifizetés módja, a kifizetett összeg.

 b. A könyvet biztonságos, megfelelő csomagolásban, rongálás és használatra utaló jelek nélkül visszajuttatja a Kiadó címére: 400112 Cluj-Napoca, str. Matei Corvin nr. 4 (postán) vagy személyesen.

 c. A postán való visszaküldés költségeit a vásárló fedezi.

 d. A Kiadó a kiadvány állapotának ellenőrzését követő 15 munkanapon belül visszautalja a kiadvány árát, a kiszállítási költség nélkül. A visszautalási költség a Kiadót terheli.

 4. A kiszállítás költségét csak az alábbi feltételek mellett lehet visszaigényelni:

  • amennyiben a Kiadó nem a megrendelt könyvet küldte el a Vásárlónak;
  • amennyiben a kiadvánnyal kapcsolatban valamilyen lényeges információ nem volt/nem helyesen volt feltüntetve a honlapon (a könyv formai és tartalmi paraméterei, ára, szállítási költsége, a vásárlás egyéb feltételei);
  • amennyiben a Kiadó hiányos, hibás vagy bizonyíthatóan megrongálódott kiadványt postázott/adott át a Vásárlónak.

Ez az eljárási rend, valamint a fentiekben rögzített feltételek a hazai és nemzetközi rendelés/árvisszaigénylés esetére egyaránt vonatkoznak.

Sapientia.ro

Scientia Kiadó

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

 

Scientia Kiadó

A Scientia Kiadó a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem kiadója; az egyetem Tudományos Kutatásszervezési Osztályának alegységeként fejti ki tevékenységét.

ANPC
ANPC
Kapcsolat

Scientia Kiadó

400112 Kolozsvár
Mátyás király u. 4. sz.

Tel: +40 364 401454
E-mail: scientia@kpi.sapientia.ro

btz webdesign