Politica de retur - Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul de a returna cartea comandată de pe site-ul Editurii Scientia (https://scientiakiado.ro) și de a solicita rambursarea sumei plătite.

 1. Cumpărătorul poate returna cartea comandată și poate cere restituirea sumei în termen de 30 de zile de la cumpărare. Conform HG 130/2000 returnarea produsului nu trebuie justificată și nu atrage după sine nicio penalizare.

 2. Cumpărătorul – în locul rambursării sumei – poate cere schimbarea cărții (poate alege și comanda o altă publicație de pe site-ul Editurii). În acest caz, numai costurile de retur și de livrare a noii cărți, respectiv diferența de preț trebuie plătite de Cumpărător.

 3. Procedura și condițiile returnării:

 a.  Cumpărătorul trimite în termen de 10 zile de la cumpărare o notificare prin e-mail  la adresa Editurii  (scientiakpi.sapientia.ro) cu privire la returnare. Notificarea trebuie să conțină datele exacte privind comanda și plata: data și numărul comenzii, modalitatea de plată (card, ramburs, cash, suma plătită). 

b.  Retrimite cartea la adresa Editurii (400112 Cluj-Napoca, str. Matei Corvin, nr. 4) ambalată în mod corespunzător, fără semne de utilizare și/sau deteriorări. Returnarea se poate face și personal aducând înapoi cartea la sediul Editurii (aceeași adresă).

 c.  Costul returnării este suportat de Cumpărător. d.      După verificare și după ce returul este aprobat, Editura va rambursa contravaloarea cărții în contul clientului în termen de 15 zile lucrătoare de la cererea de retur, fără costul de livrare.  Cheltuielile aferente rambursării sumei vor fi suportate de către Editură. 

d.   Costul livrării poate fi revendicat numai în următoarele situații: 

–   dacă Editura a trimis altă publicație decât cea comandată de Cumpărător;

–   dacă vreo informație esențială privind produsul (cartea) nu a fost/nu a fost indicată în mod corect pe site, cu privire parametrii de formă și de conținut ai cărții, prețul, costul de transport, alte condiții modalități de cumpărare);

–   dacă Editura a expediat o carte cu defecte sau deteriorări (în cazul în care acest lucru este imputabil Editurii) . 

Procedura de retur și de rambursare, precum și condițiile menționate se aplică atât în cazul comenzilor interne, cât și celor internaționale.

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign