Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Szabó Beáta, coordonator editură

Beáta Szabó, Coordonator de editură la Editura Scientia (2013–). Licență și masterat la Universitatea Babeș–Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, specializarea maghiară–engleză. Lucrarea de masterat se ocupă de dinamica relației dintre realitate și ficțiune în media vizuală, îndeosebit în filmele documentare și știri (coordonator: dr. Ágnes Pethő). Fost corector lingvistic și responsabil de aplicații editoriale la Editura Verbum. Pe lângă atribuțiile sale la Universitate colaborează cu mai multe edituri, instituții științifice și culturale, reviste de specialitate în domeniul de servicii de traducere, redactare și corectură lingvistică.

e-mail: scientiakpi.sapientia.ro

tel. 0364-401.454

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign