Despre Editură - Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Despre Editură

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității, fondată în același an, scopul ei fiind publicarea cărților științifice, manualelor lor și cursurilor universitare în limba maghiară, contribuind prin aceasta la dezvoltarea învățământului superior și la cultivarea științei în România.

Editura Scientia funcționează pe baza Regulamentului aprobat de către Senatul Universității, respectând planul editorial anual aprobat de către Consiliul de Administrație al instituției.

La Editura Scientia apar publicații tipărite și electronice (e-books), prevăzute cu cod ISBN, ISSN și evaluate în prealabil de către referenți de specialitate, conform criteriilor stabilite de Editură în Ghidul de evaluare.

Publicațiile editurii acoperă 6 domenii de știință: științe umaniste, științe sociale, științe economice și drept, științe ale naturii, științe inginerești, științe medicale.

Cărțile apar în următoarele serii: Volume SapientiaManualeCursuriAtelier, Istoria științei și Transylvania XXI (volume de conferință). Din 2015 în fiecare an editura lansează un concurs deschis pentru publicarea unor cărți de istoria științei, artei, literaturii sau tehnicii din Transilvania (seria de istoria științei). Lista cărților poate fi consultată în Catalogul Editurii Scientia, structura căruia urmărește ordinea alfabetică a autorilor, fiecare titlu fiind însoțit de o scurta descriere de conținut.

Editura Scientia publică revista științifică Acta Universitatis Sapientiae în limba engleză. Lista numerelor apărute poate fi consultată in Catalogul revistei.

 

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign