Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Szász-Köpeczy István, manager programe

István Szász-Köpeczy, Manager de programe la Institutul Programelor de Cercetare al Fundației Sapientia (2007–), responsabil pentru conținuturi digitale și baze de date la Editura Scientia (2022–). Licențiat în Biblioteconomie și Arhivistică, Facultatea de Istorie și Filosofie, Universitatea Babeș–Bolyai; studii la specializarea engleză–finlandeză, Facultatea de Litere, Universitatea Babeș–Bolyai; licențiat în Limba și Literatura Engleză, Facultatea de Științe Umaniste și Arte, Universitatea Creștină Partium. Pe lângă atribuțiile sale la Universitatea Sapientia, domeniile sale de activitate includ servicii de traducere de texte științifice și tehnice, corectură lingvistică a lucrărilor academice (engleză și maghiară), colaborând cu o serie de instituții, redacții științifice și birouri editoriale din țară.

e-mail: kafykpi.sapientia.ro

tel. 0364-401.454

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign