Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Az egészség társadalmi értéke
Titlu: Az egészség társadalmi értéke
Autor: Albert-Lőrincz Márton (szerk.)
Editura: Scientia Kiadó, Kolozsvár
ISBN: 978-973-1970-84-4 (973-1970-84-3)
Data apariţiei: 2014-04-28
Număr pagini: 248
Seria: Volume Sapientia
Domeniul științific: Științe sociale / Psihologie
Greutate: 0,40 kg.

Indisponibil

A kötetet a marosvásárhelyi Sapientia EMTE alkalmazott Társadalomtudományok Főtanszék azon munkaközössége hozta létre, amely a Közegészségügyi politikák és szolgáltatások oktatási program keretében tevékenykedik.

A szerzők között vannak pszichológiát, szociológiát, pedagógiát, szociálpedagógiát, orvosit, fi lozófi át és közgazdaságit végzettek, ami láthatóan garantálja a kötet interdiszciplináris jellegét.

A tanulmányírók a társadalomtudományos szemlélet és a társadalomtudományok eszköztára segítségével az egészséget a társadalmi érték szempontjából vizsgálják, hiszen az egészség nemcsak a betegség hiánya vagy a szomatikus és lelki funkcionális épség, hanem a test, a psziché és a szociokulturális környezet közötti egyensúlyi állapot.

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign