Editura Scientia – Universitatea Sapientia

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
Produsul a fost adăugat în coș
Arată cos
Számítógéppel támogatott oktatás
Titlu: Számítógéppel támogatott oktatás
Autor: Harangus Katalin
Editura: Scientia Kiadó, Kolozsvár
ISBN: 978-606-975-052-0 ()
Data apariţiei: 2021-10-15
Număr pagini: 204
Seria: Cursuri
Domeniul științific: Științe sociale / Pedagogie
Greutate: - kg.

Számítógéppel támogatott oktatás [Instruire asistată de calculator]

Competenţa digitală a devenit în câţiva ani una dintre competenţele cheie ale secolului XXI. În zilele noastre este o cerinţă pentru sistemele educaţionale ca prin utilizarea metodelor şi instrumentelor pedagogiei digitale să creeze un mediu bogat în învăţare pentru elevi, în care aceştia să fie capabili să dobândească cunoştinţe şi să le aplice într-un mod inovator. Departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic au responsabilitatea de a forma cadre didactice care pot aplica metodologia digitală, care nu oferă răspunsuri de-a gata la problemele apărute în procesul educaţional, ci dezvoltă competenţe care permit elevilor să recunoască probleme, să le analizeze şi să aplice strategii adecvate pentru a le rezolva.

Cursul oferă sprijin în primul rând studenţilor din cadrul Programului de formare psihopedagogică - nivel I în metodologia de utilizare a instrumentelor TIC. Obiectivul cursului este fundamentarea culturii digitale şi formarea gândirii digitale. De asemenea, cursul poate oferi soluţii practice şi utile şi pentru cadrele didactice practicante.

Sapientia.ro

Editura Scientia

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Editura Scientia

Editura Scientia este editura Universității „Sapientia” din Cluj-Napoca, înființată în anul 2001. Activitatea editurii este organizată în conformitate cu misiunea și strategia de dezvoltare educațională și științifică a universității.

ANPC
ANPC
Contact

Editura Scientia

400112 Cluj-Napoca
Str. Matei Corvin nr. 4.
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientia@kpi.scientia.ro
Site: https://www.scientiakiado.ro

btz webdesign