Scientia Publishing House – Sapientia Hungarian University of Transylvania

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
This product has been added to the shopping cart
View shopping cart
Minőségirányítási rendszerek
Title: Minőségirányítási rendszerek
Author: Dimény Gábor
Publisher: Scientia Kiadó, Kolozsvár
ISBN: 978-973-7953-92-6 (973-7953-92-4)
Date of publication: 2008-06-12
Number of pages: 264
Series: Lecture Notes
Field of Science: Law and Economics / Economics
Weight: 0,43 kg.

Price: 23,70 RON, 1.851,00 HUF
Add to cart

Ezen tankönyv az EMTE SAPIENTIA, marosvásárhelyi Műszaki és Humán- tudományok Karon, a IV. éves számítástechnika - mérnöki és automatizálás - mérnöki, illetve részben az V. éves kertészmérnöki szakokon, a „Minőségbiztosítási rendszerek”, illetve „A kertészeti termékek minőségi ellenőrzése” című, egy-egy féléves, tantárgyak keretében előadott anyagot tartalmazza. Az illető tantárgyak alapvető célja a termékek és a szolgáltatások minőségével, a teljes körű minőségirányítással (TQM) kapcsolatos elméleti és gyakorlati fogalmak elsajátítása, a minőségirányítási rendszerek lényegének, működésének megértése. Továbbá, a végzett hallgatók felkészítése a gyors és sikeres beilleszkedésre a különböző munkaadó szervezetek, cégek minőségirányítási rendszereibe (az ISO 9001, ISO 22000 szabványokon alapuló vagy más alapú rendszerek), illetve az elsajátított fogalmak hatékony alkalmazása a tevékenységük folyamán.

Sapientia.ro

Scientia Publishing House

SAPIENTIA HUNGARIAN UNIVERSITY OF TRANSYLVANIA

Scientia Publishing House

Established in the year 2001, the Cluj-Napoca-based Scientia Publishing House is the publisher of Sapientia Hungarian University of Transylvania. The Publisher’s scope of activity is in line with the mission as well as the educational and scientific development strategy.

ANPC
ANPC
Contact

Scientia Publishing House

Str. Matei Corvin nr. 4, 400112 Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientiakpi.scientia.ro
Website: www.scientiakiado.ro

btz webdesign