Scientia Publishing House – Sapientia Hungarian University of Transylvania

Sapientia.ro Sapientia.ro
Sapientia EMTE weblapja  Acta Universitatis Sapientiae  CEEOL  ISSUU Acta Universitatis Sapientiae  ISSUU Scientia  MTA REAL Repozitórium 
This product has been added to the shopping cart
View shopping cart
Új média-terek
Title: Új média-terek
Author: Gagyi József – Imre Attila (szerk.)
Publisher: Scientia Kiadó, Kolozsvár
ISBN: 978-973-1970-67-7 (973-1970-67-3)
Date of publication: 2014-04-28
Number of pages: 192
Series: Workshops (Conference Proceedings)
Field of Science: Social Sciences / Sociology
Weight: 0,32 kg.

Not available

„Az új média jelenségét körbejáró konferenciasorozatunk harmadik rendezvényén a média térbeli vonatkozásaival foglalkozunk. Konferenciánk az Új média-terek című kutatási projektünkhöz kapcsolódik. Olyan új terekre gondolunk, amelyeket a hagyományos és az új média tevékenységei hoztak létre, és amelyek ezekre jellemzőek, de egyben a társadalmi kommunikáció megújult terei.

Az új média tereire és a megújuló társadalom tereire (amelyek részben fedik egymást) egyaránt kiterjed figyelmünk, ezeket, szándékaink szerint, egy tekintetbe fogja kutatásunk.

Kíváncsiak vagyunk továbbá arra, hogy a vizualitás mely alakzatai jellemzik ezeket a tereket, illetve hogy az új média képisége milyen kulturális tartalmak megerősödéséről, milyen szimbólumok előtérbe kerüléséről árulkodik.

A következő témákban várunk előadásokat: térképzetünk átalakulása, a virtuális közösségek térbeli megszerveződése, a média terei városon és vidéken, digitális kultúra, digitális egyenlőtlenségek, az oktatás kihívásai, a nyilvánosság megváltozása.”

(A konferencia felhívó szövege)

Sapientia.ro

Scientia Publishing House

SAPIENTIA HUNGARIAN UNIVERSITY OF TRANSYLVANIA

Scientia Publishing House

Established in the year 2001, the Cluj-Napoca-based Scientia Publishing House is the publisher of Sapientia Hungarian University of Transylvania. The Publisher’s scope of activity is in line with the mission as well as the educational and scientific development strategy.

ANPC
ANPC
Contact

Scientia Publishing House

Str. Matei Corvin nr. 4, 400112 Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
Tel: 0040-364-401454

E-mail: scientiakpi.scientia.ro
Website: www.scientiakiado.ro

btz webdesign